Успешен страт на ветроходния сезон с Регата „Черноморец Бургас“ 2020

С тържествено награждаване на победителите, приключи ежегодната Регата „Черноморец Бургас“2020. Официални гости на церемонията по закриването бяха Йордан Георгиев – Председател на постоянната комисия по Спорт, деца и младежки дейности към Община Бургас, Александър Илиев – Изпълнителен директор на дирекция „Морска администрация-Бургас“, Ивайло Иванов – Директор на териториално управление ДП „Пристанищна инфраструктура“-Бургас и Атанас Атанасов – Експерт на Министерство на младежта и спорта.

Отборът на Яхтклуб „Черноморец Бургас“ традиционно се отчете с призови места в различните класове.

В клас Laser 4.7 при девойки младша възраст е нашата гордост Даяна Пашова, която за първа година се състезава в този клас и това е нейната първа регата.

В клас Laser 4.7 при младежи младша възраст на трето място се класира Станислав Аврамов, който заслужи и почетния приз на името на изтъкнатия треньор Стоян Петков.  

В най-бързия и състезателен клас 470, двата отбора на Яхтклуб „Черноморец Бургас“ се класираха на призовите второ и трето място: Тенев / Русев и Николов / Никитов.

В най-мъжкия и силов клас Фин на второ място се класира Атанас Кобарелов – президент на Яхтклуб „Черноморец Бургас“.

В клас Cadet на почетното трето място е отборът ни Петков / Христов.

С гордост може да се поздравим за поредната успешно завършена регата Регата „Черноморец Бургас“, която протече в дух на спортсменство и празнично настроение.

Благодарим на всички клубове и отбори, които взеха участие в регатата!

Благодарим на всички спонсори и приятели на клуба! Без вас този прекрасен ветроходен празник нямаше да стане реалност!

И не на последно място, трябва да благодарим на всички членове на клуба, които отдават свободното си време и полагат всички усилия по организацията и провеждането на подобни събития!

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *