Отборът на Яхтклуб „Черноморец Бургас“ се завръща с три златни медала от Международна регата „Порт Варна“ 2018

Слабият вятър и топлото време не попречиха на сътезателите на Яхтклуб „Черноморец Бургас“ да покажат най-доброто от себе си, начело с дългогодишния треньор Тодор Христов.

Бяха проведени пет гонки в класовете Optimist и 420, и четири гонки в клас Laser 4.7, които оформиха крайното класиране.

В клас Optimist при девойки младша възраст, заслужено първо място спечели Кемала Парушева, а при девойки старша възраст на почетното трето място е Даяна Пашова.

Смелата и винаги сериозна Катрин Събева, също грабна златото при девойките в клас Laser 4.7  и е на завидното трето място в общото класиране, където остави след себе доста състезатели от мъжки пол.

В клас 420, отново със златен медал ни зарадва чаровният тандем Марина Димитрова / Иван Иванов. Този новосформиран екипаж, показа на всички, къде им мястото, а именно, на върха на почетната стълбичката.

С цялото ни уважение към на екипа на NAUTICA BULL.COM  http://www.nauticabull.com/?p=3277, препоръчваме следващия път да се внимава с прибързаните  прогнози и заключения! Пристрастността не бива да пречи на професионализма при отразяване на спортните събития!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *